Uden tidsbestilling

Uden tidsbestilling

Hos Hairfactory i Ringsted Outlet center, er du altid velkommen til at komme forbi til en klipning, også helt uden tidsbestilling. De fleste danskere har en travl hverdag og af og til kan det være svært at vide, om man nu også har planlagt sin frisørtid rettidigt. Andre gange er det lige modsat. Pludselig kan man gå en time før, og lokkerne trænger virkelig til en klip, men kan man møde op uden tidsbestilling? Nej tænker du, men det kan man faktisk godt.

 

I hvert fald er du altid velkommen uden tidsbestilling hos Hairfactory. Det synes vi er god service og det er lige det, som vi gerne vil tilbyde vores kunder.

 

Når det passer dig

 

Så trænger du til en pause fra din travle hverdag? Kig forbi Hairfactory og få et lille afbræk fra hverdagen. Sæt dig bare godt til rette i vores behagelige stole og luk blot øjnene, mens du får vasket hår med vores gode shampoo og bare har tid til at nyde, at vi forkæler dig med en klipning og et flot resultat. Alle vores medarbejdere er rare mennesker, der alle glædeligt vil tage imod dig og give dig en klipning for en god sludder og endda til en rimelig pris. Her er der masser af fagligt niveau samlet på et sted.

Uden tidsbestilling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *