Værtindegave

Værtindegave


Hos Karamelleriet tilbyder de eksklusive værtindegave æsker, der er fyldt med håndlavede karameller. Dette fandt jeg ud af, da jeg besøgte deres butik på Jægersborggade 36 i København og fik en snak med de søde ekspedienter. Jeg skulle til 40 års fødselsdag hos en af mine gode veninder og jeg ville gerne have en værtindegave med, ud over gaven jeg havde valgt.  Jeg var ikke i så god tid og tænkte at jeg altid kunne tage en blomst med, men det plejer man jo at gøre og det er så kedelig synes jeg.
Derfor blev jeg super glad da jeg ind hos Karamelleriet.
Deres gaveæsker til blandt andet værtindegave, er rigtig fint pakket ind og de fås i mange forskellige størrelser og i mange forskellige prisniveauer. Jeg endte med at vælge en blandet værtindegave æske, der indeholdte en udvalg af deres sortiment.
Værtindegave var en stor succes til fødselsdagen. Karamellerne var næsten spist inden festen var slut, og jeg lagde mærke til, at flere af gæsterne lige tog note af, hvor godterne kom fra. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl når jeg siger, at det ikke er sidste gang, jeg køber værtindegave fra Karamelleriet.

Værtindegave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *