Varmepumpe

Varmepumpe

Skal du ud og investere i en varmepumpe for første gang, kan det godt være noget af et marked at bevæge sig ud på. Hvad skal man kigge efter? Hvilken en er den bedste til netop dit behov?

Om Varmepumpe

Ikke nok med at der er mange forskellige typer varmepumpe, der er også mange forskellige fagudtryk at holde øje med og huske, men hos Varmepumpesalg hjælper de dig hele vejen. Du kan få råd og vejledning til det bedste valg af varmepumpe, og i øjeblikket kører de endda med gode sommerpriser mange af deres produkter, blandt andet luft varmepumper, som kan bruges til at opvarme alle former for bolig og byggeri.

En luft til luft varmepumpe virker som et omvendt køleskab, hvis man skal være lidt pædagogisk i stedet for at tale fagsprog. Varmepumpen tager energi fra luften udenfor og via et lavt elforbrug flytter den varmen ind i huset i form af varm luft. Den kan installeres alle steder, og er nem og hurtig at montere.

En luft til vand varmepumpe bruges mere i byggerier som har vandbåret fordeling af varme. Den opvarmer vand, som bliver fordelt gennem radiatorer og gulvvarme.

Varmepumpe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *