Varmepumpe

Varmepumpe

Der findes flere typer af produkter og valg inden for varmepumpe området. Det kan være en jungle at finde ud af for udefrakommende, men hos Varmepumpesalg.dk er de klar med kompetent vejledning, der bygger på årevis af erfaring og ekspertise, og kan altid give gode tilbud på varmepumper.

Om Varmepumpe

En varmepumpe er et fornuftigt kompetent valg, når det kommer til alternativ energi. Teknologien er ikke så ny, som den måske lyder. Franskmanden Sidi Carnot opdagede den allerede tilbage i 1830 og i Danmark har varmepumpe løsninger været at finde i landet i mere end 60 år.

Hver fabrikant har sine egne specifikationer de arbejder med, men en varmepumpe skal først og fremmest anses som et transportanlæg, der transporterer energi fra et lavt energiniveau til et højere niveau. Det foregår ved hjælp af termodynamik, og på den måde kan man faktisk varme sit hus op med den kolde vinterluft udefra. Varmepumpe installationen tager den kolde luft og omdanner den til varme luft og eventuelt også energi til at opvarme brugsvand i hjemmet. Og tænker du, at det da umuligt kan lade sig gøre, på sådan en kold decemberdag, så bare rolig: Energi i luften findes helt ned til -273 grader, så vi skal have meget koldere vintre, før din varmepumpe kommer til kort.

Varmepumpe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *