Varmepumpe

Varmepumpe

Hvis du er sommerhusejer er du måske interesseret i at vide at elforbruget i sommerhuse over de sidste 30 år er steget med mere end 90 %. Vi inkluderer flere og flere strømslugere i vores dagligdag, også i sommerhuset. Vaskemaskiner, opvaskemaskiner, luksusinstallationer såsom spabad … Men mange sommerhuse er også opvarmet med el, så hvis du vil spare på elregningen, kan det anbefales at skifte den gamle elinstallation ud med en varmepumpe.

Om Varmepumpe

Med en varmepumpe installeret vil du få billig varme i sommerhuset og samtidig skåle miljøet i forhold til den noget mindre miljøvenlige el opvarmning. I virkeligheden handler det ikke om hvorvidt du har råd til en varmepumpe. Det handler om, om du har råd til ikke at have en varmepumpe.

Alt efter sommerhusets placering kan du spare mellem 6000-7000 kroner årligt som sommerhusejer. I gennemsnit. En varmepumpe sikrer samtidig at du ikke kommer op til et helt koldt og nedfrosset hus, men at du kan bevare en rimelig minimaltemperatur, så huset aldrig nedkøles fuldstændig.

Er du stadig i tvivl? Kontakt varmepumpesalg.dk i dag og få en snak med de dygtige sælgere, som ved alt hvad der er værd at vide om emnet varmepumpe og billig varme. Så vil du snart kunne se fidusen i at få installeret en varmepumpe inden vinteren tager fat.

Varmepumpe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *