Varmepumpe

Varmepumpe

Er du sommerhusejer, og opvarmes dit sommerhus også af elvarme? Det gør rigtig mange sommerhuse, men vidste du at elforbruget blandt sommerhusejere er steget med 90 % inden for de seneste 30 år? Ikke nok med at huset opvarmes af el, men vi har også flyttet dagligdagsluksus over i sommerhuset, i form af vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tv apparater og i flere og flere tilfælde og spabade og lignende luksus. Alt sammen er det med til at give et øget elforbrug, der både koster på pengepungen og miljøet.

Om Varmepumpe

Skift til en varmepumpe i dag og få billig varme som kan sparer dig for op til 7000 kroner i gennemsnit per år. Der skal kun en hurtig hovedregning til at regne ud at den nye varmepumpe hurtigt har tjent sig selv ind igen. An på hvor dit sommerhus er placeret i landet, kan du måske også spare mere end gennemsnitsudregningen. Præcis hvor meget der er aktuelt for dig, kan du få at vide hos varmepumpesalg, hvor de kan lave en udførlig beregning ud fra dine data og give dig gode tilbud på varmepumper.

Det smarte ved varmepumpe installationer er blandt andet også at de både kan opvarme og køle, hvilket gør dem brugbare hele året, også når I ikke er i sommerhuset og bruger det.

Varmepumpe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *