Varmepumpe

Varmepumpe

En varmepumpe fungerer på samme måde som et køleskab gør det, kort fortalt. Den bruger energi til at omdanne ny energi, i tilfældet med en varmepumpe, tager den luft udefra og omdanner den til varm luft indendørs.

 

Hvordan en varmepumpe virker

Al luft over det absolutte nulpunkt indeholder energi. En varmepumpe der er luftbaseret overfører (pumper) noget af denne energi fra et sted (typisk udendørs) til et andet sted (typisk indendørs). Med denne metode sparer en varmepumpe dig for mange penge i det lange løb, ganske enkelt ved at genbruge luft til at skabe energi og varme, fremfor at skulle skabe helt ny varme via elektricitet, olie eller lignende.

Teknologien en varmepumpe svarer til et køleskab eller fryser. Det er i virkeligheden et simpelt system, der kan fungere begge veje. Om vinteren kan en varmepumpe omdanne kold luft til varme, og om sommeren kan en varmepumpe omvendt køle indendørsmiljøet i huset ned, ved at overføre den varme luft til udendørs omgivelserne.

Skal du ud og kigge på en varmepumpe kan markedet virke uoverskueligt og fuld af fælder. Derfor anbefaler vi også at du alliere dig med en troværdig og professionel partner, som for eksempel varmepumpesalg.dk. Her ved de præcis hvilken varmepumpe der vil være den bedste for dig og dit hus, og de kan assistere med gode råd og vejledninger. Samtidig kan du bestille en varmepumpe inklusiv montering og installation, så du er sikker på at alt gøres rigtigt og at garantien stadig er gældende, efter installation.

Varmepumpe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *