Varmepumpe luft

Varmepumpe luft

Varmepumpe luft er sjældent et emne som de fleste er eksperter i. Men med råd og vejledning fra varmepumpesalg.dk som også har et stort sortiment inden for blandt andet varmepumpe luft, kan alle blive eksperter på området.

Om Varmepumpe luft

Hos varmepumpesalg forhandler man blandt andet en ny type miljøvenligt kølemiddel, der hedder R32. Det gør din varmepumpe luft mere energieffektiv, og opfylder alle krav fra EU’s gældende lovgivninger på området. samtidig er det med til at nedbringe den globale opvarmning.

De fleste ældre varmepumper bruger R410A som kølemiddel, og det kan derfor betale sig at se sig for, når der skal investere i både varmepumpe og varmepumpe luft. R32 har kun en tredjedel så meget indvirkning på den globale opvarmning som R410A. Men ikke nok med at R32 sparer på din varmepumpe luft, den sparer også på din pengepung. R32 koster mindre og er 10 % mere energieffektivt.

Vil du investere i en ny varmepumpe med optimal varmepumpe luft, kan vi anbefale at du handler hos varmepumpesalg.dk og går efter en Panasonic varmepumpe. De er en af de producenter i Danmark, der sælger flest varmepumper med R32. Blandt andet Flagship-varmepumpen HZ9RKE der er én af de mest solgte varmepumper i Norden.

Varmepumpe-luft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *