Varmepumpe luft

Varmepumpe luft

Ved at vælge at få installeret en varmepumpe luft installation er du sikker på at få varme uanset hvad. En varmepumpe luft maskine sørger nemlig for at overføre energi og varme fra luften udenfor, og omdanne den til varme indendørs. På den måde kan du få opvarmet hjemmet og få varmt vand i vandhanen og bruseren, ved at genbruge den luft der allerede findes udendørs, og ikke koster noget.

 

En varmepumpe luft installation er penge værd

En varmepumpe luft installation er en termodynamisk maskine, der overfører varme fra ydersiden (luft) ved anvendelse af en kompressor til at opvarme hjemmet og til at producere varmt vand.

Varmepumpen bruger kun den elektricitet, der kræves for at drive kompressoren og dens tilbehør. Dette er grunden til at en varmepumpe luft installations energikrav er 3 til 4 gange lavere end den energi den omformer.

COP måler forholdet mellem den tilførte energi og den energi der kommer ud af varmepumpe luft installationen. For eksempel vil en varmepumpe med en COP på 3 forbruge 1 kWh elektricitet og leverer 3 kWh til varmesystemet.

Varmepumper kan give en general besparelse på op til 70% på en varmeregning. Sammenlignet med en oliedrevet kedel kan varmepumpe luft reducere CO2-udledningen med mere end 70%.

Varmepumpe-luft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *