Varmepumper

Varmepumper

Hos varmepumpesalg ApS har de Danmarks måske bedste udvalg af varmepumper. Med mange års erfaring er de eksperter inden for emnet varmepumper, og står altid klar med råd og vejledning til hvilken type af varmepumper du bør overveje, samt hvilke fordele og ulemper der er at finde på de forskellige varmepumper i deres sortiment.

Om Varmepumper

Hos Varmepumpesalg forhandler de både Daikin, Bosch og Mitsubishi varmepumper, samt Samsung og Panasonic. Vi kan blandt andet anbefale at kigge nærmere på udvalget af varmepumper fra Panasonic som fører flest mulige energivenlige varmepumper. Panasonics innovative Aquarea luft-vand varmepumpe får du en af markedets mest energi- og omkostningseffektive varmepumper som sikrer dig et fantastisk indeklima der både sparer på både energi og pengepung.

Aquarea varmepumper er nemme at installere og sætte op, og anvender energi fra udendørsluften til at skabe et behageligt og allergivenligt indeklima. Om vinteren skabes der opvarmning via blæserkonvektorer, radiatorer eller gulvvarme, og har du fået blod på tanden og vil spare yderligere på både energi og pengeforbrug, kan systemet kombineres med solenergi. Det er dog ikke strengt nødvendigt med det samme, for alene med Aquarea luft til vand varmepumper kan du spare op til 80 % af dine opvarmningsudgifter sammenlignet med opvarmning af el. Ja, du læste rigtigt. Op til 80 %.

Varmepumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *