Varmepumper

Varmepumper

Varmepumper er en både energirigtig og omkostningslav måde at opvarme sin hjem på. Det er sjældent et område som man ved særlig meget om, men hos Varmepumpesalg står de klar med både råd og vejledning, samt et sortiment der er stort nok til at tilfredsstille alle.

Om Varmepumper

Varmepumpesalg ApS forhandler blandt andet nogle af de nyeste typer varmepumper på markedet, som benytter kølemidlet R32. Dette kølemiddel gør dine varmepumper endnu mere energieffektive end de er i forvejen, og opfylder EU’s lovgivning på området, samtidig med at det nedbringer den globale opvarmning. Selv hvis du allerede ejer en eller flere varmepumper af ældre dato, kan det godt betale sig at undersøge markedet af nye varmepumper. Med en nyere model der kan benytte R32 som kølemiddel, er den 10 % mere energieffektiv end en ældre model der kører på for eksempel R410A som kølemiddel.

Varmepumpesalg forhandler varmepumper fra både Daikin, Bosch og Mitsubishi, samt Samsung og Panasonic. Især Panasonic er værd at undersøge nærmer, i det de er en af de producenter, der har flest varmepumper med R32. Vi anbefaler for eksempel deres Flagship-varmepumpe HZ9RKE. Den er ikke kun energivenlig, skaber godt klima og tjener sig selv ind hurtigt, den er også én af de mest solgte varmepumper i Norden.

Varmepumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *