Varmepumper

Varmepumper

Varmepumper forbinder de elektriske og termiske energisystemer og øge fleksibiliteten i varmeproduktionen fra bæredygtige kilder.

 

Varmepumper udnytter vedvarende energikilder

Varmepumper udnytter den vedvarende energikilde der er i luften, til at danne energi og varmt vand i dit hjem, uanset årstiden. Den energi der findes i luften, kan indsamles og omdannes helt ned til temperaturer på – 25 grader, og derfor kan små varmepumper være en fantastisk energikilde i private hjem.

Ved at bruge varmepumper i stedet for andre alternativer bruger du allerede eksisterende energi, i stedet for at skabe ny. Dette er både billigere og mere miljøvenligt, så Co2 udslippet formindskes og miljøet skånes mest muligt. Desuden kan varmepumper integreres med ventilationer og er kompatibel med andre energieffektive energikilder, som for eksempel solpaneler

I Danmark er brugen af varmepumper steget i de kommende år. Fjernvarme dækker ca. 50 % af det danske varmebehov, og varmepumper anvendes i stigende grad. Dette gavner også målet om at 100 % af al fjernvarme skal stamme fra vedvarende energikilder i 2035.

Er du interesseret i varmepumper og mere miljørigtig energi i dit hjem, anbefales det at kontakte varmepumpesalg.dk så I sammen kan se på hvilken muligheder der er for varmepumper i dit hjem, samt hvor mange penge en varmepumpe vil kunne spare dig for fremover.

Varmepumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *