Velux

Velux  

Velux ovenlys vinduer passer til alle hjem, og fås i mange produktlinjer, som sørger for at du også kan lufte ud på regnfulde dage og få et sundere indeklima i huset eller i lejligheden.. Dine nye Velux ovenlys vinduer er tilmed nemme at montere, og de er lette at betjene, selv hvis du har møbler placeret under vinduet i dagligdagen. De unikke gribelister med indbygget ventilation giver trækfri ventilation, selv når du har vinduet lukket, og vinduerne optager ikke unødig plads på væggen, hvor du ellers kunne placere bogreoler og hænge familiebilleder op.

Udforsk de smukke Velux ovenlys vinduer på Vitrals hjemmeside, og se hvad de topbetjente vinduer, vippevinduer og andre smukke ovenlysprodukter kan gøre for din boligglæde og dit indeklima i hjemmet.

Med et tophængt ovenlysvindue fra Velux får du en fuld åben udsigt og maksimerer samtidig mængden af dagslys, der kan lukkes ind i dit hjem. Den elegante betjening styres af et håndtag i bunden og sørger for at du let og simpelt får masser af naturligt lys og frisk luft indendørs. Perfekt til dagligstuen, køkkenet, gangarealerne, soveværelset og alle andre steder i hjemmet, som trænger til mere naturligt dagslys.

Velux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *