Vindues maling

Vindues maling

At vælge vindues maling er ikke altid en dans på roser. I hvert fald ikke hvis man gerne vil være sikker på god kvalitet og holdbarhed. Og tilføjer man miljøvenlighed på listen over ønsker, er det endnu mere besværligt. Men fortvivl ikke længere. Hallengreen er til for at hjælpe dig med netop at opfylde hele dine ønskeliste til din vindues maling – Og mere til.

 

Hallengreen ved at vindues maling skal være holdbart

Hos Hallengreen ved de at vindues maling er et produkt man ikke gider købe på årsbasis. Det skal gerne give et pænt resultat og holde i flere år, så man ikke skal bruge alle somre på at male vinduesrammer derhjemme.

Derfor foreslår de også som det mest naturlige, at du vælger linolie maling næste gang du er på udkig efter en succesrig vindues maling. Med linolie maling får du fantastisk holdbarhed og et produkt der er let at påføre og arbejde med. Slut med ærgerlige ”kager” af maling og striber over det hele. Dyb penslen, påfør og se skønheden. Uanset hvor meget eller lidt erfaring du har med vindues maling.

Linolie maling har også den fordel at det tørre hurtigere end plastikmaling og kan bruges både ude og inde. Du kan altså nøjes med at købe én bøtte maling for at få malet begge sider af vinduesrammen (såfremt den skal have samme farve selvfølgelig). Desuden kan du også bruge det til andre typer træværks om for eksempel vinduesskodder, døre, stakit i forhaven og lignende. Hvis du ellers ønsker den samme farve på træet derhjemme, kan du altså spare penge og besvær ved kun at købe én slags maling i stedet for at skulle fragte syv forskellige typer maling hjem.

Vindues-maling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *