Vindues maling

Vindues maling

Når det kommer til vindues maling anbefaler vi at kontakte Hallengreen Linolie, som kan forsyne dig med alle de nødvendige redskaber, samt markedets bedste vindues maling.

Om Vindues maling

Vindues maling fra Hallengreen indeholder inden opløsningsmidler og skal ikke fortyndes med opløsningsmiddel. Den er klar til brug med det samme og dækker ca. 15-25 m2 pr. liter. Hvis du sørger for normal rumtemperatur og god ventilation vil den være helt tør på 24 timer.

Med linolie maling fra Hallengreen er du sikker på at få den bedste vindues maling på markedet, som lever op til høje forventninger og krav, for hvad vindues maling skal kunne modstå. Linolie maling er en simpel malingtype, som kan benyttes både ude og inde, og den kan klæbe til så godt som alle overflader, hvis blot man har en fast og ren bund fra start af.

Linolie maling er ideel til vindues maling, i det den er yderst holdbar og aldrig vil skalle af, som maling ellers kan have tendens til. I stedet vil den langsomt nedbrydes, indtil det er på tide at forny den. Det anbefales at du hver femte år tilføre malingen lidt kogt linolie eller linolievoks, for at forlænge holdbarheden.

Vindues-maling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *