Vindues maling

Vindues maling

At vælge vindues maling kan være noget af en jungle. Der er så mange typer vindues maling at vælge imellem, og hvilken en er den rigtige, og hvad holder bedst?

Om Vindues maling

Når det gælder vindues maling anbefaler vi at du tager kontakt til Hallengreen Linolie og får en snak om deres linolie maling. Ved at bruge linolie maling til dine vinduer og eventuelt døre, vil du hurtigt mærke forskellen og aldrig ønske at gå tilbage til andre typer vindues maling. Linolie maling er nemlig klar til brug med det samme, indeholder ingen opløsningsmidler og kan bruges på så godt som alle flader. Du kan dække 15-25 m2 pr. liter ved at bruge linolie maling som vindues maling, så det er altså et produkt der går langt på literen.

Samtidig har linolie maling den store fordel, at det ikke skaller af som mange typer af traditionel vindues maling gør det. I stedet nedbrydes den langsomt, indtil det er på tide at forny den igen. Den holder i mange år, og endnu længere hvis du ca. hvert femte år giver den et lille tilskud af kogt linolie eller linolievoks.

Vindues-maling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *