Vindues maling

Vindues maling

Gør dine vinduer en tjeneste, og mal dem med vindues maling af den bedste kvalitet. Dine vinduer skal klare vind og vejr, og elementernes rasen i mange år fremover, så beskyt og plej dem bedst muligt, så vil de takke dig og holde dig både tør og varm i årevis.

Om Vindues maling

Den bedste vindues maling får du hvis du vælger linolie maling fra Hallengreen. Her får du et produkt, som er kendt for at holde i op til 50 år, selv når det gælder den udvendige side af vinduerne. Denne type af vindues maling har været brugt helt tilbage til 1800tallet og har overlevet mere end 1000 års historie, ganske enkelt på grund af sin utrolige holdbarhed og sin rene ingrediensliste, der er uden kunstige tørrestoffer og andre kemikalier, der ødelægger miljøet. I stedet for du rendyrket svensk natur og miljøvenlighed af højeste kvalitet, som er let at påføre og som ikke løber mens du arbejder.

Vælger du linolie maling som vindues maling får du et produkt der er let at arbejde med, også op af glasflader, og som giver en vejrbestandig overflade med god farveholdbarhed. Især kan du med fordel bruge denne type vindues maling til trævinduer, samt andre typer træværk, såsom vinduesskodder, døre, vindskeder, stakit og lign. i det malingen lader træet ånde og leve under malingfladen.

Vindues-maling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *