Vinduesudskiftning

Vinduesudskiftning

Vi stod overfor en renovering af vores bolig og i den forbindelse overvejede vi kraftigt, at få foretaget en vinduesudskiftning til nogle nye og mere energivenlige vinduer. De gamle vinduer passede ikke ind i stilen med den forestående renovering og vi undersøgte derfor hvordan og hvorledes, en vinduesudskiftning kunne komme til at foregå. Vi kiggede selv i lidt forskellige byggemarkeder samt på internettet, for at danne os et overblik over, hvilke vinduer vi ville have, men det var virkelig uoverskueligt grundet det kæmpe store udvalg af forskellige vinduer.

Vi tog Danakon med på råd angående vinduesudskiftning

I stedet for selv at stå for indkøbet af vinduer valgte vi, at tage Danakon med på råd i forbindelse med vores vinduesudskiftning. Grundet deres mange års erfaring på markedet, følte vi os sikre på, at de ville give os den bedste mulige rådgivning.
Danakon havde et stort kendskab til de forskellige produkter på markeder, og deres rådgivning var virkelig forståelig og ligetil. De gav os forskellige alternativer, som de ville foreslå og som de mente passede bedst til vores forestående renovering. Det var alt i alt en rigtig god oplevelse og vi henviser til Danakon og deres vinduesudskiftning i fremtiden.

Vinduesudskiftning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *