Vinterhygge med sølv lysestager

Vinterhygge med sølv lysestager

Noget af det bedste ved den kolde tid, er hyggen. Allerede når efteråret langsomt sniger sig ind, og man går ture i det orange, gule og røde landskab og ser hvordan sommeren går på hæld og hvordan naturen skifter og gør klar til vinteren. Efter en lang gåtur med en frisk luft i ansigtet, er kinderne blevet røde og man er blevet lidt lækkersulten. Det bedste jeg ved er, at gå tur med min mormor, der simpelthen er ekspert i vinterhygge. Vi går altid en tur i det kvarter, hvor jeg voksede op som lille og taler om gamle minder og om dengang hun selv var ung. Når vi kommer tilbage, dækker hun bordet med smukt bestik. Jeg har altid hat en forkærlighed for netop det bestik lige så længe jeg kan huske. Og så selvfølgelig også for hendes sølv lysestager. De sølv lysestager er faktisk noget af det, der er det aller mest hyggelige overhovedet.

Lækre æbleskiver og flot bestik

Når bordet er dækket får vi først en velfortjent frokost ovenpå vores gåtur. Her sidder jeg ofte og beundrer både de to sølv lysestager, men også den smukke bestik. Jeg er faktisk lidt imponeret over hende min mormor. Jeg håber selv, at jeg kommer til at have ligeså meget sans for indretning og stil som hun har, når jeg når hendes alder. Og så håber jeg selvfølgelig også, at jeg også kan gøre mig fortjent til at arve de smukke sølv lysestager, så jeg forhåbentlig en dag selv kan sidde ved et smukt pyntet frokostbord, med mine børn og børnebørn og fortælle om det flotte bestik og de smukke sølv lysestager.

Vinterhygge med sølv lysestager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *