Voks behandling København

Voks behandling København

I den hyggelige og stemningsfyldte klinik Shjecph er den foretrukne voks behandling København metode, sugaring. Den består af en ren masse af sukker og vand, hvilket er en unik teknik, der sørger for at hårene fjernes i groretningen, og med sikkerhed får roden med ud. I forhold til en traditionel voks behandling København er det meget få hår der knækker, og væksten af hår reduceres tilmed også.

Om Voks behandling København

Mange vil efter en voks behandling København hos Schjecph opleve at der produceres 50 % mindre hårvækst efter blog 4-5 behandlinger med sugaring. Sugaring voks behandling København har også den fordel at den er mildere ved huden end traditionel voks, og de fleste vil synes at metoden er knap så smertefuld, også på særligt følsomme steder. Dette skyldes at sukkeret kun griber om håret, og ikke klistre fast til huden.

Udover voks behandling København og brazil behandling København tilbyder Shjecph også en del andre behandlinger. Bag klinikken står Sofie, som trods sin unge alder er et garvet ansigt i branchen. Med en kometkarriere bag sig, og en uddannelse fra den internationale kosmetologskole Cidesco, driver hun i dag Shjecph med fokus på smukke resultater, lækre kvalitetsprodukter og god kundeservice, som får de mange glade kunder til at komme igen gang på gang.

voks-behandling-København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *